Wie ben ik?

Hoi hoi, en welkom op mijn pagina.


Mijn naam is Veerle en ben de fiere mama van een zoontje, en woon in Maasmechelen. Ik was vroeger als kind altijd al een creatief persoon, maar ben hier eigenlijk nooit verder mee gegaan... tot nu šŸ˜Š

Met mijn verfjes en penselen tover ik je kleine kapoen met veel plezier om in een tijger, spiderman, monstertje, elfje, bloemenprinses, en nog veel meer.

Voor het plaatsen van glittertattoos, slaapfeestjes, raamtekeningen, bellypaint en snoeptaartjes maken,  kan je ook bij mij terecht.


Ook kan je bij mij terecht voor het huren van een keileuk feestpakket voor een Tipi Jungle Slaapfeestje.


Na een cursus te hebben gevolgd en thuis veel te oefenen, beschik ik over de nodige kennis. Maar de honger naar meer blijft groot, en ben dan ook steeds op zoek naar nog meer interessante workshops om te volgen en bij te leren.

Ik gebruik enkel kindvriendelijke schminkproducten die voldoen aan alle Europese normen! Deze zijn gemaakt op waterbasis en dus gemakkelijk te verwijderen met veel water en een klein beetje zeep.


Je kan me boeken voor : kleine en grote verjaardagsfeestjes, babyborrels, trouwfeesten, communiefeesten, braderieƫn, festivals, en nog veel meer...

Ook kan je bij mij terecht voor Halloween, carnaval,...

Dit zowel kinderen als volwassenen.